Cautare

3100 de rezultate pentru "banea ioan medias sibiu" (3.38 secunde)
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Echipa ardeleana a obtinut al treilea titlu de campioana a Romaniei din istorie, dupa cele castigate la sfarsitul sezoanelor 2007/2008 si 2009/2010, sub conducerea tehnica a lui Ioan Andone, respectiv Andrea Mandorlini.
De asemenea, Arhiepiscopia Sibiului arata, intr-un comunicat, ca in urma cu 10 ani profesorul Ioan Adrian Circa a suferit o intervenție chirurgicala cauzata de o problema maligna care a provocat, in timpul orei de curs, starea de disconfort urmata de un gest necontrolat in zona inghinala.
Viorel Arcas (PSD) si-a suspendat, la inceputul acestui an, contractul de munca de la SC Automecanica SA Medias, unde detinea functia de director general adjunct.
La jumatatea campaniei electorale, candidatul Uniunii Social Liberale Medias in Colegiul 2 pentru Senatul Romaniei, Viorel Arcas, spune ca a avut numeroase intalniri inlocalitatile din colegiu, iar una dintre promisiunile pentru urmatorii 4 ani se refera la infiintarea unor cabinete parlamentare in orasele din colegiu.
Ovidiu Dananae se alatura astfel jucatorilor Paul Parvulescu (Gaz Metan Medias) si Alexandru Chipciu (FC Brasov), care au semnat contracte cu Steaua in aceasta iarna.
Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
Acesta este dezvoltat de consortiul Nabucco Gas Pipeline International, din care fac parte companiile Transgaz Medias, OMV (Austria - actionarul majoritar al Petrom), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria), Botas (Turcia) si RWE (Germania).
Acesta este dezvoltat de consortiul Nabucco Gas Pipeline International, din care fac parte companiile Transgaz Medias, OMV (Austria - actionarul majoritar al Petrom), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria), Botas (Turcia) si RWE (Germania).
Acelasi Staicu, dar impreuna cu Carmen Ioana Popescu sunt acuzati intr-un nou dosar ca ar fi fraudat Transgaz Medias cu circa 11,3 milioane de euro.
Motivul este acela ca aproximativ 3.000 de persoane au protestat, marti, la Medias, nemultumiti de intentia ministrului delegat al Energiei de a muta sediul central al Romgaz si Transgaz in Bucuresti.
Introducerea gazului in Ardud a fost blocata de catre Transgaz Medias, care pretinde Primariei plata unei taxe de 1,5 miliarde de lei pentru a realiza racordurile.
Un consortiu format din companiile Credit Suisse First Boston (CSFB), Linklaters si FRAI a castigat procesul de selectie a consultantului statului pentru privatizarea Romgaz Medias, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres.
cate unul la Valenii de Munte, Buzau si Medias, iar la Bucuresti sunt doua fabrici de acest gen, a mai precizat Pietta.
Asa cum a aratat cotidianul "Replica" de Constanta inca din data de 26 septembrie a.c., Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Medias- Regionala Constanta se fereste cu disperare sa aduca la cunostinta oamenilor faptul ca proprietarii terenurilor traversate de conductele de gaz au si ei un cuvant de spus.
Compania de transport de gaze naturale Transgaz Medias va ceda Gaz de France (GDF) o parte din participatia sa la firma care va realiza proiectul Nabucco, compania franceza urmand sa detina cote egale cu ceilalti actionari, anunta Mediafax.
In februarie 2007, grupul a preluat, prin intermediul diviziei Gaz de France International, un pachet de actiuni reprezentand 65% din capitalul social al Amgaz Medias.
La randul lor, reprezentantii producatorului de gaze Romgaz Medias au afirmat ca autoritatile nu au contactat firma, de la sfarsitul anului trecut, pentru discutii pe aceasta tema.Si Petrom, Distrigaz Sud si Romgaz au sustinut in mai multe randuri ca vor sa participe la constituirea fondului.
Operatorul national de transport al gazelor naturale, Transgaz Medias, vrea sa contracteze, prin licitatie deschisa, lucrari de executie si instalare a unei conducte de transport a gazelor naturale pe traseul Negru Voda- Techirghiol.
Toti investitorii asteapta lansarea ofertei TRANSGAZ Medias. Oferta publica initiala la aceasta societate se va desfasura în perioada 26 noiembrie - 7 decembrie, pretul de subscriere fiind de 191,91 lei/actiune.
google-analytics.com